Fortress Group

Menu
FFF18-5_jaar_laurel_RGB_DIAn

FRAUDE FILM FESTIVAL

4 & 5 OKTOBER 2018

Vier met ons mee en kom naar de lustrumeditie van het Fraude Filmfestival

security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

Fortress Staffing Services

Fortress is in 2004 opgericht met als doelstelling een kwalitatieve bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van het werkveld binnen de Security en Risk wereld.

Fortress bemiddelt professionals op HBO en academisch niveau in zowel de private als de publieke sector binnen Security & Riskmanagement. Dit doen wij voor een verscheidenheid aan functies op verschillende niveaus, van starter tot aan directiefuncties, door werving & selectie en detachering & interim managementopdrachten.

Daarnaast ontwikkelt Fortress opleidingen op maat voor organisaties die een opleidingsvraagstuk hebben op het gebied van Security Risk management.

Wij richten ons daarbij op de volgende kerngebieden:

•             Physical Security

•             IT Security

•             Fraud & Investigations

Fortress onderscheidt zich door de diepgaande kennis van de branche en een groot netwerk in deze omgeving. Wij zijn succesvol omdat wij in staat zijn om onze opdrachtgevers en de uitdagingen die zij hebben te begrijpen en onze dienstverlening daar op af te stemmen. Wij schakelen snel, op een professionele wijze. Met een team van enthousiaste en betrokken medewerkers doorgronden wij de vraag en gaan wij gericht op zoek naar talent. Zo creëren wij meerwaarde voor alle partijen op basis van samenwerking en wederzijds vertrouwen en helpen wij kandidaten met het vinden van de juiste volgende stap in hun carrière en organisaties met het vinden van de juiste kandidaat.

Fortress bevindt zich in Naarden Vesting.