Fortress Group

Menu
Trigion-1

Implementatiemanager Integrale Projecten bij Trigion

Heb jij ervaring met het coördineren en succesvol implementeren van technische, multidisciplinaire projecten? Dan is dit dé rol voor jou!

security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

Over Fortress

Integer, professioneel, persoonlijk en met passie.

Daar geloven wij in en dat is de manier waarop wij werken. Met een enthousiast team, kennis van de branche en een groot actief netwerk, proberen we elke dag weer bij te dragen aan het realiseren van de doelstellingen van professionals en organisaties. Persoonlijke aandacht is daarbij voor ons essentieel. We steken veel tijd in jou, zodat we echt begrijpen wat jou beweegt en waar je naar op zoek bent.  Alleen op die manier lukt het ons de juiste baan, opleiding of collega voor je te vinden.

Al sinds 2004 werken wij hard en vol enthousiasme aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van het werkveld binnen de Security en Risk wereld.  Door de juiste professionals te verbinden met de juiste uitdaging, opleidingstrajecten op maat te ontwikkelen en vakgenoten samen te brengen. Fortress zorgt op die manier voor de juiste professional met de juiste kennis op de juiste plek.

Wij richten ons op de volgende kerngebieden:

  • Physical Security
  • Fraud & Investigations
  • IT Security

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Security & Risk? Zoek je naar een opleiding om jouw kennis in dit gebied uit te breiden? Of ben je op zoek naar een nieuwe collega die jouw organisatie kan komen versterken? 

Kom dan gerust eens langs. We verwelkomen je graag op ons kantoor in Naarden Vesting!