Fortress Group

Menu
security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

logo-basic-fit@2x-3

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Wil jij bijdragen aan het opzetten van het eerste Security Operations Center voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Bekijk dan snel deze vacature!

Workshop Fraudebeleidsplan

Categorie(en):

Alle organisaties, publiek en privaat krijgen vroeg of laat te maken met een of andere vorm van fraude. Fraude is niet weg te denken uit het dagelijks leven en het is daarom van groot belang goed voorbereid te zijn op eventuele incidenten. Fortress Academy heeft een 2-daagse workshop Fraudebeleidsplan ontwikkeld. In deze workshop leer je een goed fraudebeleidsplan schrijven, specifiek voor jouw organisatie.

 

Voor wie?

Security managers, beleidsmedewerkers, interne controllers. Iedereen die beroepsmatig in aanraking kan komen met fraudebeheersing en verantwoordelijk is voor het opstellen van een fraudebeleidsplan voor de organisatie.

 

Wat levert het op?

  • De laatste inzichten in fraude en effectief anti-fraudebeleid
  • Een fraudebeleidsplan dat specifiek is toegespitst op uw organisatie
  • 16 PE-uren (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants – NBA)

 

Inhoud

De workshop bestaat uit twee praktijkgerichte dagen waarbij je aan de slag gaat met het maken van een fraudebeleidsplan voor de eigen organisatie.

 

Op dag 1 komen de volgende onderwerpen aan bod: Wat is fraude?; Welke vormen van fraude zijn er?; Wet- en regelgeving rondom fraude; Gedragscode, bedrijfscultuur; Maatregelen, interne controle.

 

Op dag 2 staan de volgende onderwerpen centraal: Fraude-indicatoren, ‘red flags’; Fraude-awareness, meldprocedures; ‘Three lines of defense’, risicoanalyse; Klokkenluidersregelingen en monitorsystemen; Incident-responsplan; Fraudeonderzoek: doelen, bevoegdheden, uitvoeren/aansturen, uitkomsten.

 

Docent

Schimmel

De workshop wordt geleid door drs. Peter Schimmel (RA, CFE), partner bij Grant Thornton Forensic & Investigation Services. Peter is al 31 jaar nationaal en internationaal onderzoeker van de meest uiteenlopende integriteitsinbreuken. Hij treedt regelmatig op als docent en spreker. Hij is tevens auteur van het boek Fraudebeheersing. Een leidraad van preventie tot detectie. Elke deelnemer ontvangt een gratis exemplaar van dit boek.

 

 

Praktische zaken 

Cursusdata & tijden

De data en tijden voor 2019 worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Locatie

De training wordt gegeven bij Fortress Academy in Naarden (ongeveer 20 minuten van Amsterdam).

 

Kosten

Lesgeld € 1.345,- per deelnemer.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

 

Contact

Voor aanvullende informatie kun je contact met ons opnemen via academy@fortressgroup.nl of via 035-6946111.

 

Aanmelden

Direct aanmelden kan via onderstaand formulier.

Achternaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Geslacht
 Man Vrouw

Je e-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)