Fortress Group

Menu
security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

logo-basic-fit@2x-3

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Wil jij bijdragen aan het opzetten van het eerste Security Operations Center voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Bekijk dan snel deze vacature!

Onze diensten

Vanuit Fortress willen we een bijdrage leveren aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers.  Met een team van enthousiaste professionals die beschikken over zowel vakinhoudelijke als sector-specifieke expertise, bemiddelt Fortress Staffing Services kandidaten op HBO en academisch niveau in zowel de private als de publieke sector binnen Security & Riskmanagement. Daarnaast ontwikkelen wij opleidingstrajecten op maat. Wij richten ons daarbij op de volgende kerngebieden:

  • Physical Security
  • IT Security
  • Fraud & Investigations

Onze diensten:

  • Executive Search: Bemiddeling van Directie- & Management, alsmede senior professionals binnen de Security & Risk branche
  • Werving & Selectie: We verzorgen het gehele werving en selectietraject voor functies op HBO / Academisch niveau. Zowel binnen de private sector als binnen de publieke sector. Met onze ervaring en ons uitgebreide netwerk in de Security & Risk branche, begrijpen we de uitdagingen in de branche en functies, waardoor we efficiënt kunnen werken en snel kunnen schakelen. Voorbeelden van functies zijn: Middelmanagementposities, Sales- & Accountmanagers, Fraude onderzoekers, Security managers.
  • Detachering of interim management: Voor technische functies of tijdelijke opdrachten bieden we de mogelijkheid tot detachering of interim managementtrajecten. Fortress detacheert bijvoorbeeld Projectengineers, projectmanagers, salesengineers, fraude onderzoekers, IT Security Specialisten. Dit doen we voor zowel tijdelijke projecten als ook voor vaste posities, waarbij we werken met deta-vastconstructies. Hierbij kan de kandidaat na een bepaalde periode detachering rechtstreeks in dienst worden genomen door de opdrachtgever.
  • Opleidingen: Wij verzorgen opleidingen, trainingen, workshops en lezingen over verschillende onderwerpen in het veiligheidsdomein. Naast het aanbieden van reguliere opleidingen ligt onze kracht in de ontwikkeling en uitvoering van maatwerkopleidingen. Door ons uitgebreide netwerk en de aanwezige expertise op zowel vakinhoudelijk als onderwijskundig gebied is Fortress in staat om samen met de opdrachtgever doeltreffend opleidingen te ontwikkelen die aansluiten bij de visie en strategie van de organisatie.