Fortress Group

Menu
security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

logo-basic-fit@2x-3

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Wil jij bijdragen aan het opzetten van het eerste Security Operations Center voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Bekijk dan snel deze vacature!

Securitas neemt Alphatron Security Systems over

Categorie(en):

Securitas Nederland heeft Alphatron Security Systems overgenomen. Alphatron ontwikkelt geïntegreerde beveiligingsoplossingen zoals camera-, toegangscontrole- en communicatiesystemen.

Met de overname van Alphatron zegt Securitas haar marktpositie te willen versterken in het leveren van integrale veiligheidsoplossingen aan de zakelijke markt en de publieke sector. Dick Slingerland, President & CEO van Alphatron Holding legt uit: “Alphatron heeft in vijfentwintig jaar veel expertise opgebouwd en streeft voortdurend naar innovatie en vernieuwing. Met de overname door Securitas kunnen wij ons succes verder uitbouwen en krijgen we via Securitas toegang tot klanten waar we in het verleden niet kwamen. Door onze krachten te bundelen realiseren we een nog betere totaaloplossing.”

Bedrijfsfilosofie
Bert van Gils, algemeen directeur Alphatron Security Systems vult aan: ”Securitas en Alphatron passen perfect bij elkaar door een vrijwel identieke bedrijfsfilosofie waarin de klanten en medewerkers centraal staan. Ik ben trots op deze overname en ben ervan overtuigd dat we het gezamenlijk tot een groot succes zullen maken. Na maanden van voorbereiding zijn we nu eindelijk toe aan echt samenwerken.”
Peter Schollmann, algemeen directeur Securitas: “Alphatron is een innovatieve specialist met omvangrijke expertise in een diversiteit aan marktsegmenten. Door deze expertise in huis te halen versterken wij onze technologiepositie. De overname van Alphatron sluit daarom naadloos aan op onze groeistrategie om ons aanbod van integrale veiligheidsoplossingen voor onze huidige en toekomstige klanten te vergroten.”