Fortress Group

Menu
security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

logo-basic-fit@2x-3

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Wil jij bijdragen aan het opzetten van het eerste Security Operations Center voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Bekijk dan snel deze vacature!

Isabel Kooij: nieuwe Fortress collega in Naarden

Categorie(en):

AAEAAQAAAAAAAAW3AAAAJDY5ZWJmNmM1LWY1NzktNGQ5Zi04ODEzLTQ0ZmNkMGZiYzUwMw

Per 1 februari is Isabel Kooij gestart bij Fortress als Recruiter. Isabel zal zich aansluiten bij het team in Naarden, en zich richten op werving & selectie en detacheringsvragen binnen de technische en fysieke Security.

Isabel heeft de Bachelor Criminologie in Leiden afgerond en vervolgde haar studie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hier heeft ze de Master Opsporingscriminologie gedaan en verrichte zij onderzoek naar de optimale hulpverlening voor slachtoffers van datingfraude. Naast haar studie heeft Isabel stage gelopen bij een televisieprogramma waar zij als redacteur leerde rechercheren om zo internetcriminelen op te sporen.

Mede door haar studie en stage ontwikkelde Isabel een brede interesse in het veiligheidsvraagstuk. Vanaf 1 februari zet zij zich binnen Fortress in om mensen en bedrijven binnen dit vakgebied te verbinden.