Fortress Group

Menu
security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

logo-basic-fit@2x-3

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Wil jij bijdragen aan het opzetten van het eerste Security Operations Center voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Bekijk dan snel deze vacature!

Fortress verwelkomt een nieuwe collega!

Categorie(en):

Per 1 april 2016 begint Karen Hulshof Groenenboom als Vestigingsmanager van Fortress Staffing Services bv in Naarden. Fortress Staffing Services bv is sinds 2005 actief als onderneming die zich gespecialiseerd heeft in werving & selectie, interim management en detacheren op het gebied van Security Risk Management.

In deze functie wordt Karen verantwoordelijk voor het aansturen van de units die actief zijn in onze drie specialisatiegebieden: Physical Security, Fraud & Investigations en IT Security. Karen zal vanuit haar rol mede verantwoordelijk worden voor de verdere op- en uitbouw van Fortress de komende jaren.

Karen heeft haar eerdere internationale werkervaring voornamelijk opgedaan bij G4S waar ze gedurende 14 jaar (leidinggevende en specialistische) functies heeft vervuld op het gebied van tender management, business development en marketing & communicatie. Karen is afgestudeerd aan de Universiteit van Surrey (Groot Brittannië) in Internationaal Hotelmanagement na haar bachelor Internationaal Management aan de Hoge Economische School in Amsterdam.

Directeur Rob Otjens: ‘Door de komst van Karen willen we via onze gebruikelijke dienstverlening, aangevuld met integrale recruitment & opleidingsconcepten, de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt faciliteren en doorzetten. Daarnaast zien we in Karen een resultaatgerichte people manager die ook in staat is onze consultants te boeien en te binden. Karen is een aanwinst voor Fortress en we verheugen ons op haar komst’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angèle Huijs, tijdens kantoortijden: 035-6946111.