Fortress Group

Menu
security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

logo-basic-fit@2x-3

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Wil jij bijdragen aan het opzetten van het eerste Security Operations Center voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Bekijk dan snel deze vacature!

Fortress opent nieuwe vestiging in Den Haag!

Categorie(en):

hsd_5

Fortress opent per 15 september een nieuwe vestiging in Den Haag, naast haar kantoor in Naarden-Vesting. Fortress Den Haag vestigt zich op de Campus van The Hague Security Delta (HSD), het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid. Fortress is sinds 2005 actief als onfhankelijke onderneming die zich gespecialiseerd heeft in werving & selectie, detachering, advisering en opleidingen op het gebied van Security Risk Management. Vanuit de vestiging in Den Haag richt Fortress zich met name op de kennisgebieden IT Security en Fraud & Investigations. Directeur Rob Otjens: “Fortress heeft voor de HSD Campus gekozen vanwege de aanwezigheid van veel cyber security en fraude gerelateerde organisaties, het internationale karakter van de stad en de kansen die samenwerking met bedrijven, overheden en kennisinstellingen op de HSD Campus biedt. Wij zien veel mogelijkheden om in deze omgeving de juiste talenten te vinden en te ontwikkelen om daarmee opdrachtgevers toegang te bieden tot nieuw talent. Door gebruik te maken van onze gezamenlijke kennis van het vakgebied kunnen we onze innovatiekracht optimaal benutten.”

Over Fortress

Fortress is in 2005 opgericht met als doelstelling een kwalitatieve bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen en professionaliseren van het werkveld binnen de Security en Fraude Risk wereld. Fortress bemiddelt professionals op HBO en academisch niveau in zowel de private als de publieke sector binnen Security & Riskmanagement. Dit doen wij voor een verscheidenheid aan functies op verschillende niveaus, van starter tot aan directiefuncties. Daarnaast ontwikkelt Fortress opleidingen op maat voor organisaties die een opleidingsvraagstuk hebben op het gebied van Security Risk management.

Fortress richt zich daarbij op de volgende kerngebieden:

  • Physical Security
  • IT Security
  • Fraud & Investigations

Het hoofdkantoor van Fortress is gevestigd in Naarden.

Over HSD

The Hague Security Delta (HSD) is het grootste veiligheidscluster van Europa. Bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit heel Nederland werken er samen aan innovaties en kennisontwikkeling op het gebied van cyber security, nationale en stedelijke veiligheid, bescherming van vitale infrastructuur en het forensisch werkveld. Het kloppend hart is de HSD Campus, het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid in Den Haag.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angèle Huijs, tijdens kantoortijden: 035-6946111 of per mail: angele.huijs@fortressgroup.nl.

Fortress Group vestigingen

Promers Kazerne, Adriaan Dortsmanplein 3, 1411 RC Naarden Tel: + 31 (0) 35 694 6111

The Hague Security Delta, etage 6, Wilhelmina van Pruisenweg 104, 2595 AN Den Haag. Tel: + 31 (0)70 204 5190