Fortress Group

Menu

Koning Willem-Alexander opent Fraude Film Festival 2017

Categorie(en):

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent het Fraude Film Festival 2017 in EYE Amsterdam. Een Festival waarbij twee dagen lang films en documentaires worden gedraaid op het gebied van o.a. Fraude en Corruptie.

Fraude Film Festival 2017

Categorie(en):

fff-logo-17-rgb

Op 5 en 6 oktober vindt alweer het 4e Fraude Film Festival plaats. Een event om niet te missen.

Twee volle dagen met films en documentaires over fraude en de bestrijding ervan. Het festival beoogt het maatschappelijk bewustzijn over fraude te vergroten en een trendbreuk in de bestrijding ervan te forceren.

Inschrijving voor de examentraining Certified Fraud Examiner geopend!

Categorie(en):

CFE examen foto

De inschrijving voor de examentraining Najaar 2017 is geopend. De Examentraining is bedoeld voor mensen die zich willen ontwikkelen en de officiële titel Certified Fraud Examiner willen halen.

Wat levert het op?

Optimale voorbereiding op het CFE examen
Verdieping van kennis door aanreiken Nederlandse en Europese (juridische) context
Discussies met vakmensen om het netwerk te verstevigen
Aandacht voor praktijkgerichte toepassing van stof
Internationaal erkende titel Certified Fraud Examiner
24 PE-uren (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants – NBA)

Continuering van Registratie Fortress in Register Normering Arbeid (SNA Keurmerk)

Categorie(en):

Fortress Staffing Services is gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 norm. In augustus 2017 heeft de halfjaarlijkse audit plaats gevonden en werd de registratie in het Register Normering Arbeid gecontinueerd. We zijn blij met deze continuering, waarmee we richting opdrachtgevers een vrijwaring kunnen bieden op het gebied van ketenaansprakelijkheid.

Eerste editie Dag voor de Fraude Onderzoeker groot succes!

Categorie(en):

Afgelopen donderdag vond de eerste editie van de Dag voor de Fraude Onderzoeker plaats. Het IFFC wist ruim 300 professionals uit het fraudebestrijdingsdomein samen te krijgen op de Politieacademie te Apeldoorn. Doel: een platform bieden voor een betere publiek-private samenwerking.

Lauren Siemerink versterkt Fortress Team Den Haag

Categorie(en):

Lauren Siemerink is per 1 januari gestart bij Fortress als Recruiter. In september heeft Fortress een nieuwe vestiging geopend in Den Haag in The Hague Security Delta, waar Lauren het team komt versterken en zich gaat richten op Fraud & Investigations en IT Security.

Minister-President Mark Rutte bezoekt The Hague Security Delta

Categorie(en):

Minister-president Mark Rutte heeft een bezoek gebracht aan The Hague Security Delta (HSD) in Den Haag. In dit nationaal veiligheidscluster werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan kennisontwikkeling en innovaties op het gebied van fysieke en digitale veiligheid.

3e Anti fraude award uitgereikt aan Peter Olsthoorn

Categorie(en):

Op 13 oktober is tijdens het Fraude Filmfestival de derde Anti Fraude Award uitgereikt aan onderzoeksjournalist Peter Olsthoorn voor zijn vooruitstrevend working paper Big Data voor Fraudebestrijding.

Fortress opent nieuwe vestiging in Den Haag!

Categorie(en):

Fortress opent per 15 september een nieuwe vestiging in Den Haag, naast haar kantoor in Naarden-Vesting. Fortress Den Haag vestigt zich op de Campus van The Hague Security Delta (HSD), het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid.

Fortress verwelkomt een nieuwe collega!

Categorie(en):

Per 1 april 2016 begint Karen Hulshof Groenenboom als Vestigingsmanager van Fortress Staffing Services bv in Naarden. Fortress Staffing Services bv is sinds 2005 actief als onderneming die zich gespecialiseerd heeft in werving & selectie, interim management en detacheren op het gebied van Security Risk Management.