Fortress Group

Menu
security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

logo-basic-fit@2x-3

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Wil jij bijdragen aan het opzetten van het eerste Security Operations Center voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Bekijk dan snel deze vacature!

WINNAAR ANTI FRAUDE AWARD 2018

Categorie(en):

Tijdens het Fraude Film Festival op 4 en 5 oktober is de vijfde Anti Fraude Award uitgereikt aan Bart de Koning.

Op 4 en 5 oktober; Lustrum Fraude Filmfestival!

Categorie(en):

Het programma van het vijfde Fraude Film Festival 2018 is bekend! Naast het hoofdthema ‘maatschappelijke ondermijning’ komen actuele onderwerpen als ‘hoe overleef je een crisis’, ‘ethisch leiderschap’, ‘cyber attacks’ en de ‘motivatie van klokkenluiders’ aan bod.

Criminaliteit in Nederland daalt

Categorie(en):

Nederlanders vóelen zich niet alleen veiliger, ze zijn het ook. Dat blijkt uit de Veiligheidsmonitor van het CBS. Het aantal mensen dat slachtoffer is geworden van veel voorkomende criminaliteit is vorig jaar opnieuw afgenomen. Tegelijkertijd doet maar een kwart van de Nederlanders aangifte van criminaliteit.

Securitas neemt Alphatron Security Systems over

Categorie(en):

Securitas Nederland heeft Alphatron Security Systems overgenomen. Alphatron ontwikkelt geïntegreerde beveiligingsoplossingen zoals camera-, toegangscontrole- en communicatiesystemen.

Koning Willem-Alexander opent Fraude Film Festival 2017

Categorie(en):

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent het Fraude Film Festival 2017 in EYE Amsterdam. Een Festival waarbij twee dagen lang films en documentaires worden gedraaid op het gebied van o.a. Fraude en Corruptie.

Fraude Film Festival 2017

Categorie(en):

fff-logo-17-rgb

Op 5 en 6 oktober vindt alweer het 4e Fraude Film Festival plaats. Een event om niet te missen.

Twee volle dagen met films en documentaires over fraude en de bestrijding ervan. Het festival beoogt het maatschappelijk bewustzijn over fraude te vergroten en een trendbreuk in de bestrijding ervan te forceren.

Continuering van Registratie Fortress in Register Normering Arbeid (SNA Keurmerk)

Categorie(en):

Fortress Staffing Services is gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 norm. In augustus 2017 heeft de halfjaarlijkse audit plaats gevonden en werd de registratie in het Register Normering Arbeid gecontinueerd. We zijn blij met deze continuering, waarmee we richting opdrachtgevers een vrijwaring kunnen bieden op het gebied van ketenaansprakelijkheid.

Eerste editie Dag voor de Fraude Onderzoeker groot succes!

Categorie(en):

Afgelopen donderdag vond de eerste editie van de Dag voor de Fraude Onderzoeker plaats. Het IFFC wist ruim 300 professionals uit het fraudebestrijdingsdomein samen te krijgen op de Politieacademie te Apeldoorn. Doel: een platform bieden voor een betere publiek-private samenwerking.

Lauren Siemerink versterkt Fortress Team Den Haag

Categorie(en):

Lauren Siemerink is per 1 januari gestart bij Fortress als Recruiter. In september heeft Fortress een nieuwe vestiging geopend in Den Haag in The Hague Security Delta, waar Lauren het team komt versterken en zich gaat richten op Fraud & Investigations en IT Security.

Minister-President Mark Rutte bezoekt The Hague Security Delta

Categorie(en):

Minister-president Mark Rutte heeft een bezoek gebracht aan The Hague Security Delta (HSD) in Den Haag. In dit nationaal veiligheidscluster werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan kennisontwikkeling en innovaties op het gebied van fysieke en digitale veiligheid.

3e Anti fraude award uitgereikt aan Peter Olsthoorn

Categorie(en):

Op 13 oktober is tijdens het Fraude Filmfestival de derde Anti Fraude Award uitgereikt aan onderzoeksjournalist Peter Olsthoorn voor zijn vooruitstrevend working paper Big Data voor Fraudebestrijding.

Fortress opent nieuwe vestiging in Den Haag!

Categorie(en):

Fortress opent per 15 september een nieuwe vestiging in Den Haag, naast haar kantoor in Naarden-Vesting. Fortress Den Haag vestigt zich op de Campus van The Hague Security Delta (HSD), het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid.

Fortress verwelkomt een nieuwe collega!

Categorie(en):

Per 1 april 2016 begint Karen Hulshof Groenenboom als Vestigingsmanager van Fortress Staffing Services bv in Naarden. Fortress Staffing Services bv is sinds 2005 actief als onderneming die zich gespecialiseerd heeft in werving & selectie, interim management en detacheren op het gebied van Security Risk Management.