Fortress Group

Menu
security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

logo-basic-fit@2x-3

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Wil jij bijdragen aan het opzetten van het eerste Security Operations Center voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Bekijk dan snel deze vacature!

Disclaimer

Algemeen

De website www.fortressgroup.nl is een initiatief van Fortress. De informatie die aangeboden wordt onder de domeinnaam www.fortressgroup.nl is primair gericht op inwoners van Nederland. Iedere bezoeker van www.fortressgroup.nl stemt uitdrukkelijk in met de bepalingen van deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

De informatie op www.fortressgroup.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen aan de informatie geen rechten worden ontleend. Fortress Academy geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit en behoudt zich het recht voor de informatie zonder vooraankondiging, en op ieder moment, te wijzigen en/of in te trekken. Bij twijfel of bij onduidelijkheid over de informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Rechten van intellectuele eigendom

Deze website bevat mogelijk merken en oorspronkelijke werken, zoals onder andere teksten en foto’s, die beschermd zijn door diverse rechten van intellectuele eigendom, zoals bijvoorbeeld merk- en/of auteursrechten. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, is Fortress exclusief rechthebbende op deze rechten. Ieder gebruik dat niet uitdrukkelijk is toegelaten in de relevante wet- en regelgeving is niet toegestaan.

© Fortress juni 2014