Fortress Group

Menu
Trigion-1

Implementatiemanager Integrale Projecten bij Trigion

Heb jij ervaring met het coördineren en succesvol implementeren van technische, multidisciplinaire projecten? Dan is dit dé rol voor jou!

security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

Disclaimer

Algemeen

De website www.fortressgroup.nl is een initiatief van Fortress. De informatie die aangeboden wordt onder de domeinnaam www.fortressgroup.nl is primair gericht op inwoners van Nederland. Iedere bezoeker van www.fortressgroup.nl stemt uitdrukkelijk in met de bepalingen van deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

De informatie op www.fortressgroup.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen aan de informatie geen rechten worden ontleend. Fortress Academy geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit en behoudt zich het recht voor de informatie zonder vooraankondiging, en op ieder moment, te wijzigen en/of in te trekken. Bij twijfel of bij onduidelijkheid over de informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Rechten van intellectuele eigendom

Deze website bevat mogelijk merken en oorspronkelijke werken, zoals onder andere teksten en foto’s, die beschermd zijn door diverse rechten van intellectuele eigendom, zoals bijvoorbeeld merk- en/of auteursrechten. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, is Fortress exclusief rechthebbende op deze rechten. Ieder gebruik dat niet uitdrukkelijk is toegelaten in de relevante wet- en regelgeving is niet toegestaan.

© Fortress juni 2014