Fortress Group

Menu
security congres 2014

FORTRESS ZOEKT COLLEGA’S

Kom jij ons gezellige en ambitieuze team in Naarden versterken?

logo-basic-fit@2x-3

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Wil jij bijdragen aan het opzetten van het eerste Security Operations Center voor een van de snelst groeiende sportschoolketens van dit moment? Bekijk dan snel deze vacature!

Centralist Security Operations Center Basic Fit, Hoofddorp

Categorie(en):

logo-basic-fit@2x-3

Over het bedrijf

Basic-Fit is een snel groeiende keten van clubs en beschikt over 565 clubs, verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. In Nederland zijn er op dit moment 160 clubs. Basic Fit heeft de ambitie om op korte termijn internationaal te groeien naar 1.000 clubs in Europa. Om de club zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van beveiliging en remote dienstverlening is besloten een zelfstandige Security Operations Center, hierna te noemen SOC, op te starten met als vestigingslocatie Hoofddorp. De SOC in Hoofddorp biedt Europese dekking. Vanwege de beoogde snelle groei van Basic Fit in Europa is de verwachting dat er binnen afzienbare tijd een SOC in Frankrijk gebouwd gaat worden. De nieuwe SOC richt zich in eerste instantie primair op de dienstverlening naar Basic Fit, in de loop van de tijd is er ruimte voor dienstverlening aan derden.

Over de functie

Als centralist bij Basic Fit ben je een belangrijk verlengstuk van de Basic Fit sportscholen. Je bent het aanspreekpunt bij het op afstand openen en sluiten van deuren in de sportscholen en je bent ook degene die reageert op diverse soorten meldingen in de sportscholen. Dat kan een agressie- of onwel melding zijn of een incident waar snel hulp geboden moet worden aan sporters. Je zorgt voor een correcte rapportage en administratieve afhandeling van de meldingen. Daarnaast log je de gesprekken in het meldkamersysteem. Je ondersteunt de installateurs in het veld bij het aansluiten of wijzigen van het Basic-Fit 24/7 systeem. Je bent daarnaast het schakelpunt naar de mobiel surveillance en/of hulpdiensten (brandweer, politie of ambulance). Je beantwoordt inkomende assistentie oproepen van de intercom in de club en handelt volgens de bijbehorende protocollen waarbij je je gezonde verstand blijft gebruiken. Je werkt bij Basic Fit in een volledig nieuwe SOC, modern vormgegeven met de nieuwste apparatuur en je helpt mee de nieuwe SOC tot een succes te maken. Je werkt in wisselende diensten, met nieuwe collega’s in een nieuwe organisatie. Je bent in veel gevallen het eerste contactpunt van de klanten van Basic Fit, soms in situaties waarin snel gehandeld moet worden en dit betekent dat een mix in doortastendheid, crisisbestendigheid én gastvrijheid gevraagd wordt. Je bent een belangrijk onderdeel van de manier waarop de klanten (sporters) Basic Fit beleven.

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO 2 of MBO 3 opleiding;
 • Je hebt een Beveiliger 2 diploma, bij voorkeur Basisopleiding Centralist Alarmcentrale of Vakopleiding Centralist Alarmcentrale,  je beschikt over een gelijkwaardig diploma of bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt werkervaring in een call center, een alarmcentrale of het voeren van zakelijke telefoongesprekken;
 • Nederlands, Engels en/of Frans, vloeiend in woord. Nederlands ook in geschrift;
 • Je bent energiek, enthousiast en communicatief vaardig;
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
 • Je bent een afmaker, werkt gestructureerd en je levert kwaliteit;
 • Je bent visionair en innovatief;
 • Je bent sportief ingesteld;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam / Hoofddorp;
 • Je bent bereid te werken in dag-, avond- en nachtdiensten, dus ook in de weekenden, vakantieperiodes en met feestdagen;
 • Je hebt ervaring met Word, Outlook, CRM systemen en je beschikt over een goede typevaardigheid;
 • Je bent van onbesproken gedrag en krijgt zonder problemen een Verklaring van Betrouwbaarheid.

Het aanbod:

Naast een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden biedt Basis Fit daarnaast de mogelijk gebruik te maken van de sportfaciliteiten op het nabij gelegen hoofdkantoor van Basic Fit.

Het geschatte bruto jaarsalaris voor deze functie ligt, afhankelijk van werkervaring en genoten opleidingen tussen 24.000 en 30.000 per jaar.

Interesse/vragen?

Heb je vragen over deze functie of wil je graag solliciteren? Neem dan contact op met Angèle Huijs via angele.huijs@fortressgroup.nl of Rob Otjens via rob.otjens@fortressgroup.nl. Telefoonnummer: 035-6946111