Fortress Group

Menu
fff-logo-17-rgb

Fraude Filmfestival 5 en 6 oktober Eye Amsterdam!

Op 5 en 6 oktober aanstaande vindt het 4e Fraude Filmfestival plaats in Eye Amsterdam. Fortress is initiator en mede organisator van dit festival.

Business-Graduation-cap-icon

Examentraining CFE

De inschrijving voor de Examentraining CFE najaar 2017 is geopend. Interesse?

Klik hier voor meer informatie.

Opdrachtgevers

Vanuit Fortress willen we een bijdrage leveren aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers.  Met een team van enthousiaste professionals die beschikken over zowel vakinhoudelijke als sector-specifieke expertise, bemiddelt Fortress Staffing Services kandidaten op HBO en academisch niveau in zowel de private als de publieke sector binnen Security & Riskmanagement. Wij richten ons daarbij op de volgende kerngebieden:

  • Physical Security
  • IT Security
  • Fraud & Investigations

Diensten:

Executive Search

Bemiddeling van Directie- & Management, alsmede senior professionals binnen de Security & Risk branche.

Werving & Selectie

We verzorgen het gehele werving en selectietraject voor functies op HBO / Academisch niveau. Zowel binnen de private sector als binnen de publieke sector. Met onze ervaring en ons uitgebreide netwerk in de Security & Risk branche, begrijpen we de uitdagingen in de branche en functies, waardoor we efficiënt kunnen werken en snel kunnen schakelen.

Voorbeelden van functies zijn: Middelmanagementposities, Sales- & Accountmanagers, Fraude onderzoekers, Security managers.

Detachering of interim management

Voor technische functies of tijdelijke opdrachten bieden we de mogelijkheid tot detachering of interim managementtrajecten. Fortress detacheert bijvoorbeeld Projectengineers, projectmanagers, salesengineers, fraude onderzoekers, IT Security Specialisten. Dit doen we voor zowel tijdelijke projecten als ook voor vaste posities, waarbij we werken met deta-vastconstructies. Hierbij kan de kandidaat na een bepaalde periode detachering rechtstreeks in dienst worden genomen door de opdrachtgever.

Wij gaan gericht op zoek naar talent en schakelen snel, op een professionele wijze. Op die manier helpen wij organisaties met het vinden van de juiste kandidaat en helpen we kandidaten met het vinden van de juiste volgende stap in hun carrière.